Commissioned - Business Women

 

In onze serie Business Women zetten we steeds een straffe zakenvrouw in the spotlight.

Een evident eerste portret is dat van Els Van Schoor, zaakvoerder van Blonde hair and make-up. Van in onze jonge jaren werkten we namelijk al samen aan kleine en grotere projecten waarbij ik de technieken van de analoge fotografie, studio belichtingen en portretfotografie oefende en Els de make-up en het haar van de geportretteerden tot in de puntjes verzorgde. Ook nu - meer dan twintig jaar later - werken we nog steeds graag samen.

Ondertussen is Blonde een begrip geworden in de Antwerpse MUA-wereld. Els houdt er vooral van om “particuliere” klanten mooi te maken voor een feest, fotoshoot, evenement of gewoon voor elke dag. Daarnaast werkte ze al samen met Ines Borgonjon, Bart Portier, Gregory Frateur, en voor campagnes van o.a. Cedric Jacquemyn, Sensoa, Stad Antwerpen, het Museum voor Schone Kunsten, Modeacademie Sint-Niklaas.

Haar eigen prachtig ingerichte boudoir, waar vooral de bridal try-outs, privé-workshops en het knippen en kleuren gebeuren, bevindt zich in de Aalmoezenierstraat in hartje Antwerpen.